tam dole pod horami šťastní lidé mají zem
jenže teď jsou sami ztraceni pod sněhem
nahoře nad skalami je větrná plán
a za tou dlouhou plání je kamenná stráň
už lavina se valí už letí úvozem
a za chvíli se svalí na tu krásnou zem
už lavina se valí a padá na tu naší ves
už je to slyšet zdáli a štěká každý pes
pak lavina spadla všude ticho všude strach
že už tu naší vísku uvidíme jenom v snách