Járo (ty čuně) je jaro
Anotace: Kdo by se netěšil/ třeba to vyjde rád bych si zahřešil/ až jaro přijde
Laskavé sluníčko krajinu ozáří
rozpustí závěje, pohladí po tváři
skřivánek zapěje, rozkvete petrklíč
zelená políčko a zima už je pryč
dívky se odhalí, oči se opijí
koukám se z povdálí jak se to vyvíjí
dech se mi zrychluje, celý jsem naměko
ku lásce chuť tu je, k Viagře daleko
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: zenge, denebrin, Psavec, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)