Angreen
Anotace: Jsem naštvaný a zároveň se bojím.
Hořící jako kámen
plačící jako stromy
už mám dost
DOST!
revolucí ve jménu lidství
Obloha rudne
- to Bozi hněvají se
nad naší pošetilostí
věřící v neomezenost
Není už kam jít
máme vše a jsme všude
když můžu, tak smím
co po nás zbude?
PO NÁS POTOPA!
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: hanele m., Bíša, JardaCH, Iva Borecká, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)