Babí léto
Anotace: :) krásný to den dnes je
Krásné letní odpoledne
sotva slova popadám
zima mlhu z nebe zvedne
rozverná je nálada.
Rozkvětlí se úsměv na rtech,
nebe modř svou prozáří
člověk se tak lehce nadchne
i když už je po září.
Teploměr se povyšuje
nad dvacítku možná výš
list tu bloudí vzduchem pluje
pak si padá níž a níž.
I když podzim je tu zdá se
venku je jak v parném dni
když tak ležím na terase
můžu v křesle letně snít.
Přečteno 433x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Vlk v rouše, BARBYE, isisleo, Efiee, Kristine Clary-Aldringen, igniss, hanele m.
Komentáře (2)
Komentujících (2)