Away...
Kéž bych mohla letět jako pták
zlým lidem se vyhýbat
plachtit s křídly vzhůru tak
abych s oblaky mohla se objímat
Být malinký hmyz či pták
jakékoliv zvířátko
možná svými prsty pavučinu tkát
třeba jen malinkou a nakrátko...
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange, kikis, sondulacek
Komentáře (1)
Komentujících (1)