Na chvíli se aktuálí polobílé plátno zimy změnilo v to pestré kouzlo podzimu...krásné. Děkuji :o)
17.02.2009 10:21:00 | kikis
Nádherné kouzlo podzimu:-)
23.10.2008 19:46:00 | JaniHani
... to krásné kouzlo podzimní, jakés´právě nepsal jenom ty. Moc pěkné, člověk se až ponoří do děje.
23.10.2008 15:23:00 | NikitaNikaT.
Dýchá to na mě takovým krásným smířlivým klidem, se špetkou smutku, že už je konec, i když krásný, jako portugalské fado. Krásný obrázek, který si vštěpujeme do paměti, abychom si ho po letech zapomenutý zase vybavili.
23.10.2008 15:00:00 | denebrin