Ahoj, jestli můžu poradit, tak anotace piš trochu pozitivněji - kdybych nebyla editorem, odradila by mě si tuhle báseň přečíst, a přitom je moc hezká...
24.02.2012 19:55:26 | Zolka
Dávám ST! básenka se mi líbí, lehce se mi četla. Pro mne je krásně myšlenková, zkrátka podzimová...
25.10.2008 20:43:00 | NikitaNikaT.