Podzimní
Anotace: nevim jak to popsat... chvilka melancholie a bylo to.
Poslouchám bez hnutí
jak mlha se zvedá
a v korunách stomů
zní rudá a hnědá.
Očima slyším
jak listí ševelí,
jak k zemi padá
lístek dřív zelený.
S nádechem okusím
chutě tak nezvyklé,
zvláštní chuť jehličí
z podzimní kuchyně.
Na jazyku vůni hub
co klíčí pod mechem
i vůni barev na stomech,
až bere mi to dech.
A ta zvláštní hudba
co dokola mi v hlavě zní,
už znám její jméno:
Symfonie podzimní.
Přečteno 556x
Tipy 3
Poslední tipující: Tymi14, blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)