Listopad
Anotace: Pro všechny, kdo se narodili v listopadu...všechno nejlepší!!!
Jsem listopad,
jsem vůně spadaného listí
a ticho po lese.
Jsem válečník
a život je bitevní pole.
Jsem malé dítě
a život je mou hrou.
Já listopad,
píseň studeného větru
a modlitba soumraku.
Jsem podzim
a jeho skrytá moc
co se sklání k Nohám
Všemocného!
Narodil jsem se ve znamení Štíra
a v mém srdci žije Bůh.
Narodil jsem se ve znamení Štíra
a mohu být vším, čím chci být.
Pláč i radost,
úspěch i neúspěch,
dobro i zlo
plují společně vstříc
jedinému Jsoucnu
kde na podzim života
zanikají.
Jsem Štír,
kéž Bůh hraje skrze mne
Svou věčnou melodii,
Jeho živoucí píseň.
Jsem listopad
a vůně spadaného listí.
Jsem čas,
kdy je třeba uložit se
k rozjímání.
Narodil jsem se ve znamení Štíra
a v mém srdci žije Milovaný.
Narodil jsem se ve znamení Štíra
a Nebe
je osudem mým.
Amen.
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: Lady Carmila
Komentáře (1)
Komentujících (1)