: :__!__: :
Po ničem netoužím
všechno se ztratilo
a já s ním
Na nic dalšího nečekám
sedím na lavičce
v Parku bez stromů
Kam zmizely ? ??
To Já ! !
Vlastnoručně
podřezala jejich hrdla
a těla spálila
jen proto abych si
zahřála zkrvavené ruce
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: Franti, jedam, Fish
Komentáře (1)
Komentujících (1)