Anotace: Něco naturálního...:))) Trochu netradičně... Pár myšlenek jen tak u monitoru na návštěvě literu před chvílí :-)))))))
Taky bych raději vrátila čas; i léto, ale jsem mimo romantiku i napůl realistka :-)))
10.09.2005 12:42:00 | Jasmin de Paris
Na to že je to jen pár myšlenek u monitoru to na kvalitě neztrtilo:)
Našel sem tvůj vzkázek trošku pozdě. No, nemáš mail, v lepším případě icq?kdyžtak mi to nějakým způsobem předej a můžem pokecat, jestli chceš. Pokud ne, tak přeju hodně štěstíčka se sháněním penízů brigádek a všeho co potřebuješ ke štěstí.
Též hodně sluníčka v dišičce a ať tě hřeje.
Budu se těšit na další tvoje básenky a semo tamo komentářík u mých básniček.
Pa
09.09.2005 23:02:00 | Totenkopf