Na to že je to tvé první haiku, je to ještě lepší než dobré..skvělé ;-)
Je dobré, že to s sebou vezme i ten splín..
05.11.2008 17:52:00 | Chancer
haiku nemusim, nemam k nim kladny vztah,ale tady vidim vic nez jen to, ma to paradni myslenku, je to jedna z mala haiku u ktereho muzu rict, ze se mi opravdu zalibilo :)
05.11.2008 14:16:00 | saddova
Jj, aj já přemýšlím a je to dobré! ST!!! ovšem dobře že tam splíny nevisí, člověk se na ně nemusí dívat, jenmože, tož po zemi se válejí, aby je pak vítr k nám nezavál... pač já už jeden mám.
05.11.2008 06:03:00 | NikitaNikaT.