Anotace: Než začnete moralizovat, vžijte se, prosím, laskavě do její situace...A nebo to raději nečtěte.
Srandy není nikdy dost, jak říkaval pan Werich a někdy lepší sprostý slovo než sáhodlouhý vysvětlování ...
Tak díky za pobavení :-D
05.11.2008 10:47:00 | jita.1965