Prázdnota
Anotace: když mlha leze na mozek
Vakuum v hlavě
podzim z ní pije
poslední hlty poezie
Prázdné nádraží
vítr sukuje kolejnice
stromy dozrálé svíce
Mlžné akvárium
padají barevné třpytky
babího léta skelné nitky
Vakuum citů
nulové vztahy
večerní rande se svými vrahy
Komentáře (3)
Komentujících (3)