Listopad
Na svět barevný podzim pad',
po roce je tu zas listopad.
Uvadly květy na zahradě,
jablka padají na zem v sadě.
A víno dozrálo na vinohradu,
tak se ho můžeme ptát na radu.
To ví přece každý z nás,
že "In vino veritas".
Přečteno 486x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jaňa, strašidýlko-střapatý, zzlatý
Komentáře (2)
Komentujících (2)