Anotace: ....kde je Martn?
Nn, martin prý zimu postaví na leknínech :o) Ale zasejkc si nedokážu představit vánoce bez vloček, takový ten krásný bílý snížek... Těším se na Vánoce, budou, jako vždy, kouzelné.
11.11.2008 11:05:00 | NikitaNikaT.
Hezký, něžný,ale budu zlá...jen ať Martin klidně spí, sníh mi vůbec nechybí :o)
11.11.2008 11:05:00 | labuť