Tuláci
Tuláci
Tiše si tu pochrupkáváme
ležíme
tajemství věků střežíme
Divů lesa dosytosti
pečínka jemná
ted zbyly z ní kosti
Jemný déšt skrze koruny slétá
nad hlavou mží
nás přikrila celta
Ohýnek plápolá
v divoké končině
Duch lesa zavolal
Chceš-li , stůj při mně:
Odevzdej se vůni stromů
ochran pramen
ujmi se k tomu
Opuštěných skalních slují
kde spolu s větrem
Tvé sny plují
Věčných cest
nesmíme se bát
jen přiložit na ohen
najíst se
jít spát.
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: hanele m., Kristine Clary-Aldringen, sondulacek, Alasea
Komentáře (2)
Komentujících (2)