Anotace: Vyšla mi zevnitř...
Jsem jen drak ...létám si v zemské tíži
toto jsou skutečná vznášedla...
co sypou přímo - bez obtíží...
obraty z galaxií z mého dosahu...
fandím a skoro pýchou pýřím...
v obdivu k Tvému rozsahu...
(Máš talent mého otce ... díky Helenko, měl by z Tebe radost)
13.11.2008 22:54:00 | Veselý Drak
...po ránu se mi nějak blokla hlava,ale nakonec jsem vymyslel ST,doufám,že je to dost :-)
13.11.2008 09:39:00 | WAYWARD