Růže
Anotace: Mám je ráda.. :-)
Rudá, jak krev lidmi prolitá.
Krásná jak ranní obloha sluncem zalitá.
Nebezpečná jak srdce dívky mladé,
nebo jak zrada, když po špičkách se krade
do tvého nitra jako špatný sen,
ze kterého marně, hledáš cestu ven.
Přečteno 434x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Rbb, Marfuša, Laivindia, Bíša, Květka Š., Petbab, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)