Cesta
Červeno žlutá cesta
line se lesem
a větve praskají,
když myslivec jde sem.
Jde po cestě
plné podzimu
připravit les a
zvěř na zimu.
Tiše kráčí
a sním i chlad,
většina zvěře
se chystá spát
Přečteno 569x
Tipy 4
Poslední tipující: lennerka, BARBYE, Faileen
Komentáře (1)
Komentujících (1)