Anotace: trochu moc jazyků (překážek) na tak malou Zemi...
Jednou za čas, kdy nemám úzkostné smutné nálady, napíšu takovéhle básničky, ve kterých se dá mé přemýšlění o smrti a nepřekonatelné rozdílnosti každého z nás trochu odlehčit....a pak si přečtu reakce na to moje snažení se humorem vyhnout depresi a říkám si, jestli to má vůbec smysl....má vlastně vůbec něco smysl??
18.11.2008 17:35:00 | DalfaSalfa