dušičky. ano, má cosi do sebe, ale vůbec se mi nelíbí ten make-up, připadá mi, jakoby ten lehce temný dojem docela kazil. jak říkám. špatné to není, ale pro mě tomu ještě něco málo chybí. možná by se to dalo rozšířit a potom zase zestručnit. to nevím. zkrátka nad tím asi ještě popřemýšlím. něco na tom je, že to nemůžu s čistým svědomím pochválit.
18.11.2008 21:46:00 | Já Esther Ruth
"ejdame" čau, díky(všem)! a poraďte, jak zjistím, kdo mi posílá tipy...J
16.11.2008 00:59:00 | Jaromila