Anotace: Podzim má pro mě vždy zvláštní kouzlo. A letos ho vnímám obzvlášť intenzivně. Možná proto, že se víc dívám kolem sebe. Ahoj, jsem zpátky. :)
Sbírka: Z mého života.
taky mi mám rád podzimní čas..
jaro, léto, zimu..
každému z nich dávám svůj hlas
(období ročnímu..o)
29.11.2008 09:43:00 | Bean
...vítáme Tě...no, pěkně si svůj návrat s mazlením krásných slovíček vychutnáváš...:-)))
18.11.2008 22:13:00 | Lota
...tak jako slunce nepřestává svítit,tak i ty jsi hřála ukrytá za obzor...a znovu vycházíš :-)
18.11.2008 10:04:00 | WAYWARD
Pěkná básenka, milou a dobrou náladou propsána. :o) Mám ráda podzim se Slunkem, které má ještě snahu hřát, když se s námi loučí, jakmile dobarví své obrazy v korunách stromů, neř se přižene vítr s opravdou zimou a všechnu tu barevnou krásu poshazujou.
18.11.2008 09:16:00 | NikitaNikaT.