BRRoOučEkK
Anotace: malý brouček jen to je to očem dnes píšu:-)
Malý broučík v
lese na ramenou
svých,těžkou kládu
nese.
A v zápětí upadne
do peřin ledových
až mrazivě studených
a zjistil,že Zima je tu.
Leží tam brouček
bezmoci a nedostává
se mu žádné pomoci.
Už je to asi tak
,že brouček maličký
umrzne nám snad?
Neumrzne.N blízku
totiž už pomoc
je a broučka malého
nám odtáhne.
Prič?Tak to já
nevím jestli
prič,ale určitě
bude ti blíž.
Než usneš tak
ten malý brozček
tě jistě stihne
políbit,abys měl krásně vysněné sny.
DOBROU NOC....
a nedostává se mu
Přečteno 404x
Tipy 1
Poslední tipující: Lissa
Komentáře (1)
Komentujících (1)