:) úsměvné dílko :) pampelišky mám ráda, kobyly také, opékání s milými lidmi to je to nejlepší a ještě o silvestru? no povedená báseňka :)
19.11.2008 16:50:00 | lennerka
Díky Sandro za upozorneni.. někdo neučte, a někdo zase neupíše - /rechetlička/ je opravena na "rachejtlička", tak jsem to četl a zamýšlel já... Každopádne jsi vymyslela nové slovo "rachytička" :-)
19.11.2008 14:54:00 | Douša
jsem ten konec omylem přečetla jako "malá rachytička" :-)))) no to je jedno, básnička je to zajímavá
19.11.2008 14:23:00 | Sandra_T