Krása. Není třeba darů hlavní je, když dva jsou spolu. Láska je ten největší dar, co člověku byl dán.
20.11.2008 11:49:00 | JaniHani
Nádherná, skvělá,slušela by jí taková malá Nobellova cena Literu:)
20.11.2008 11:32:00 | sluníčko sedmitečné
Taky nosím v kapse kamínek, který je z moji milovaný Vltavy. Mám ho už dobrých deset let a je už hezky uhlazený. :)
19.11.2008 23:47:00 | Verule
Ach ano, dárek není nutností, když pocit přítomnosti, či jen polibek, toho, že má někdo rád, miluje... to přecik stačí ke štěstí! ST! pěkná báseň.
19.11.2008 22:40:00 | NikitaNikaT.