Sněhová Královna
Dnes nastalo tvé Sněhové království
Sněhová Královno, Zimy Paní
Vločky se snášejí do bíle peřiny
Je pokryto vše a tak hladce jakoby bez dřiny
Sněhová Královno ty máš tu moc udělat všechno pěkné
Vše pokrýt tou bílou zástěnou a zakrýt to co se zdá se být ošklivé
I já jsem býval Sněhový Král
Tys byla mou Sněhovou paní
Nám život na píšťalku hrál
Dneska jsme už zas sami
Lidé se mohou krčit ve stínech
A utápět se ve svých problémech
Mohou však roztáhnout křídla jak majestátný orel
Rozletět se do oblak
A stát se hrdinou jak člověk z Románových novel.
Sněhová Královno …staň se Andělem … ty máš tu moc.
Přečteno 586x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Sýkorka07, Unyle Pěl, Agniezka, somewhere
Komentáře (0)