Schyluje se k vůni
Ráno a střepy,
schyluje se k vůni
nocí se přibližuje,
spala i loni...
Spala i loni
medová hvězda
co ulovila draky
hrátkami na vojáky
Mlčeli..
možná se styděli
snad pro ty bílé ptáky
pro oblaky...
A schyluje se k vůni
na jaře zrozeného z léta
studnou jde kometa
z milosti slunce
Přečteno 483x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, SantanderEntré, sluníčko sedmitečné, Bíša, Rytíř bláznovství
Komentáře (1)
Komentujících (1)