Pohlédni s nadějí, smutný můj milý,
dnes jiná zatančit Ti svůdně přichází,
oči Tvé zality slzami byly,
teď úsměv na rtech Ti nesměle vychází.
Zkřehlé Tvé srdce dnes do dlaní bere,
to k tanci lásky znovu Tě pozývá,
slastný vzdech z těla se na povrch dere,
když štěstím Tvou duši halí a zakrývá.
V náruči svíráš svou milou tanečnici,
vedeš ji parketem, tiskneš k své líci,
hvězdám dnes tančíte, zdravíš Večernici,
o lásce konečně máte co říci...
Pro váš tanec lásky netřeba hedvábí,
stačí jen rosa na stéblech trávy,
píseň duší taneční krok váš provází
a láska věčná z očí zazáří.
29.12.2019 14:31:36 | Lili Starr