Hedvábí
Hedvábí babího léta
do vlasů se mi vplétá
v kapkách rosy světa zrcadlení
jdu krajinou plnou překvapení
krajinou klidu a souznění
konec je letnímu blouznění
Přečteno 533x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, maranika, labuť, voedor
Komentáře (1)
Komentujících (1)