Autumn fairy
Hnědá, oranžová, žlutá, červená…
Tak v těchhle barvách jsi přišla oděná,
A kolem jsi prošla jako zmámená.
Hnědá, oranžová, žlutá, červená…
Vůbec nevím, co že to pro mne znamená,
A ptám se, jaký celkový dojem to udělá.
Hnědá, oranžová, žlutá, červená…
Moje duše se cítí na tisíc kousků zlámaná,
A díra v mém srdci je rázem vyplněná.
Hnědá, oranžová, žlutá, červená…
Teplý a chladný čas teď nastává.
Komentáře (0)