To je to místo
Anotace: pasné podle čínských básní..ale trochu jsem to pozměnila..
Splývám s přírodou
Stromy šumí,řeka zurčí a já splývám s přírodou
Jen zajíc vyskakuje z houští
Přesto je zde ticho,jen ten zajíc vyskakuje z houští
Opět na tomto místě,
do snů se potápím
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Jamesow
Komentáře (0)