Podzim
Anotace: no.... trochu něco k podzimu:)
Na zem spadl poslední list,
v téhle knize dál nechci číst,
je to kniha podzimu
a já už se těším na zimu.
Vítr venku rychle vane,
sluníčko už značně slábne,
jeho paprsky a síla je slabší
a den ze dne je kratší.
Listí co padá k zemi,
šustí a líbí se mi,
jeho barvy jsou pestré
a zrak mi z nich žasne.
Přečteno 397x
Tipy 1
Poslední tipující: Martin Němeček
Komentáře (0)