vrba
Anotace: no nvm co k tomu řict snad jen - komenty, kritika....
stará vrba nad vodou
ta tajemnství zná spousty
se svou tváří chápavou
poslouchá ty sny.
stará vrba nad vodou
ta je plná přání
poslouchá je s ochotou
kdo ví, zda se splní?
stará vrba nad vodou
ta tolik toho zná
lidi za to nemohou
že uhynouti má.
Přečteno 363x
Tipy 3
Poslední tipující: snupicek
Komentáře (1)
Komentujících (1)