Plánovací kalendář
*
Zastydlý únore,
prober se ze spánku,
ať březnovým ránem
provoní květy jara,
vyčisti
aprílovou studánku,
na doušek lásky
n i k d y
se necítím stará...
májový čas
o vláhu poprosí,
červnové slunko
přidá žár,
v červenci
srp padne do rosy
a srdce aby uhlídal!
Srpnová žeň
nabrousí kosu
a září sklidí vše
z jarních poupat,
v říjnu tě, Ivane,
vítr blíž přivane,
listopad bude nás
v nadějích houpat,
do Vánoc ustelem
starostem v hlíně,
v lednu tě navěky
obejmu v klíně...
*
*
Přečteno 491x
Tipy 30
Poslední tipující: René Vulkán, Špáďa, Saša T., Holis, Myrja, Bíša, Psavec, enigman, STIMPRE, NikitaNikaT., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)