Stařec
Anotace: Je kousek od nás.
Kolik zde roste asi let?
napíšu vám jen pár vět.
Při pohledu dech se tají
krásně na něm listy vlají
z jara je vždy samý květ
chtěl bych dlouho vyprávět
ptáčci na něm sedávají
stále něco štěbetají
staví si tam plno domků
málo znám tak pěkných stromků
Každý den ho z okna vídám
tak vám o tom teď povídám.
I tobě přeje hodně štěstí
+ tisíc dalších dobrých zvěstí
od dnes budeš navždy šťastný
to ti říkám je to jasný!
Přečteno 424x
Tipy 25
Poslední tipující: kikis, Iva Borecká, PetTulak, Martin Němeček, deep inside, Mario de Janiero, střelkyně1, Bíša, Psavec, WAYWARD, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)