Anotace: ...
Prožít si den s čistou hlavou,
nemít chmury na duši,
nepřipustit starost žádnou,
ohřívat se na slunci.
Oprostit se od myšlenek,
jít tou cestou slunečnou,
v obláčcích se chvilku vznášet,
opustit tu realitu skutečnou.
Také bych rád. Ahojky Bobi
12.12.2008 06:36:00 | bobi bobie