Bude už konečně zima.
Anotace: Každý roční období skrývá své krásné,ale zároveň škaredé.
Poslední listí už na zemi hnije,
to zbavili sme se podzimu.
Venku ovšem jenom lije,
to počasí je na rýmu.
Zima stále nepřichází,
čaj s rumem každý pijeme.
Zatím nám to nedochází,
jak krutě v zimě žijeme.
Snad se brzy dočkáme,
jak ráno vstanem a bude bílo.
Děti půjdou na saně
a na kopcích to zase žilo.
/už se moc těším/
Přečteno 501x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., BARBYE, hezule, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)