SEN?
Anotace: Básen vypráví o představě, jedné mladé dívky, na pohled do záhad přírody.
Barvy se skryly, stromy zahalujíce-se mlhou
a tak i přírodní síly,
se pokryly bílou něhou.
Oči mé pátrají z okenních čtverců,
holé stromy jak řada starců,
čekající na lidský pohled a s úkolem,
mít na nás dohled.
Vidím šlahouny vrhající život do chmurné nálady
a tančící do rytmu větrné balady.
Komentáře (0)