Anotace: Když už ten sníh nepadá a nemáme je z čeho stavět, pojďme si o nich aspoň povídat...i o jejich koncích.
ST - právě jsem tě objevila,líbí, taky píšu pro děti. Přeju hezké vánoce se sněhulákem.
22.12.2008 21:23:00 | Kapka
Moc krásné a milé. U nás sice trochu sněhu je, ale sněhuláci zatím nestojí.Určitě ještě napadne a pak se vyřádíme při stavění sněhuláků. Už se těším:-))
16.12.2008 11:59:00 | JaniHani