Vůně květin
Anotace: Tvůj parfém miluji.
VŮNĚ KVĚTIN
Na poli bílá je peřina,
a v puse chuť náhle rozmilá,
a síla hlenu a bublina,
má milá se dnes poblila.
Vůně kopretin, máty a slunečnice,
nezkryje kousínků na statisíce,
jen krabičkou cigarety,
navoní zas svoje věty.
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89, jatox
Komentáře (1)
Komentujících (1)