Živly
Anotace: takový nápad...za chyby se omlouvám
Země vznikla z padlých hvězd
co blyštivé a krásné byly
Ony ztratily se ze svých cest
a pro nás domov vytvořily
Ze slz andělů
stvořili se moře, řeky
Ty dávají růst
trávě, stromům, keřům taky
Jako všechno živé
tak i země dýchá
To ona jemně zpívá
do věčného ticha
A z ďáblova dechu
vzrostlo mocné zlo
A všechno špatné, také my
tak z ohně vzniklo
Přečteno 390x
Tipy 6
Poslední tipující: ziriant, Lilly Lightová, kikis, 6thSun, Nút
Komentáře (2)
Komentujících (2)