Hvězdy
Anotace: hvězdnou oblohou ...
Co prošlo hvězdami
je samo sebou zářící
a svítí nad námi,
nad našimi hlavami.
Co je hvězdné,
nechte hvězdám.
Co země je, tak něžné
nechte být,
přestože to není běžné.
Slavím, když se slavit dá
i s přírodou země,
slavnosti květů
zasejí své sémě
vždy i s láskou k světu.
Když slavnosti odezní a končí,
dívám se sám do svých očí.
To hvězdné nebe
je i ve mně,
je moje a taky všech,
teď i kdykoliv,
když dochází nám dech
Přečteno 544x
Tipy 2
Poslední tipující: Unyle Pěl, Bíša
Komentáře (0)