Zimní
Anotace: I zima má své kouzlo.
Sbírka:
Zimní
Mlhavé ráno v prosinci
že svítá poznám stěží
tíseň mě náhle opouští
vidím že lehce sněží.
Mlhavý večer v adventu
tak brzy už se šeří
vánice žene mokrý sníh
do otevřených dveří.
Čekám a nevím na koho
bludička lampa se zmítá
zavátou cestou přichází
naděje ve tmě skrytá.
Nastává tichá dlouhá noc...
Přečteno 1064x
Tipy 21
Poslední tipující: Pevya, ziriant, BArBArKO, NikitaNikaT., devcatko z jetele, Myrja, Holis, jedam, Markéta.., Marfuša, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)