snih vzal nohy na ramena
pred globalnim teplickem
nebo je to jina zmena
mozna neco s nebickem :o)
20.12.2008 18:10:00 | Bean
Že svatý Matěj láme ledy
známá byla pranostika,
kdy to byl naposledy?
Obrať se na historika
Že sněhu bylo po kolena
pamatoval snad můj děd
prý globální nastala změna,
po prvé či naposled?
***
Jiří senior
20.12.2008 16:31:00 | j.c.
Taky si přeji vánoce sněhové a ne blátivé,
když pár dní počkáme snad se sněhu dočkáme.
A když ne,nevadí,
radost u stromku to bílé nahradí.
19.12.2008 13:43:00 | Květka Š.
u nás už sněží.. jsem měla dneska takovou radost, no.. jako děcko :) Ráda jsem si zase něco přečetla, tenhle styl psaní je takový, čistý, jednoduchý.
19.12.2008 13:33:00 | prostě Zuzana
*
snad řeknou mi lístky kvítku
co právě vykvetl na stráni
bude
nebude
bude
nebude
bude...
ale otrhávat je nebudu!!! :-)))
*
19.12.2008 12:30:00 | Lota