Léto je pryč
Anotace: a jaro v dáli. Krátké povzdechnutí nad koncem léta.
Omoklý lístek se chvěje
poslední paprsek hřeje
tichoučké stromy už holé
zima se vkrádá z pole.
Už venku sedat nebudu
stůl stěhujem na půdu.
Děti - v létě nezavřely pusu
a já teď brečím do ubrusu.
Usíná země, příroda velí
trochu mě potěší vánoční jmelí
ozve se zase písnička stará
předem mě vábí naděje jara.
Přečteno 531x
Tipy 20
Poslední tipující: Pevya, Jenda P., Holis, Tacca, NikitaNikaT., Bíša, Saša T., Rolnička, vodnař, Psavec, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)