Jako bych tam byla s váma...
ale víc než Milešovka
ta kremrole mě láká :-)))
23.09.2005 11:28:00 | Ninala
Zdar. Ćéče, ten Košťálov je vesnička tadu u nás...Už sem se lek, že to tady spoznáš :)
23.09.2005 10:17:00 | JirkaS
Zdar. Ćéče, ten Košťálov je vesnička tadu u nás...Už sem se lek, že to tady spoznáš :)
23.09.2005 10:17:00 | JirkaS
Nádherný pohled, jako malovaný...
a co teprv od Hančí chlebořízek v dlani :o)
(to ještě nevíš, že jsem jeden dostala,
když mi na cestu domů mávala :o)))
23.09.2005 10:13:00 | Cecilka
U té "královny" kraje - Milešovky jsem se narodila (v pondělí), no, a to já, když se ohlédnu a je daleko vidět, tak ty tolik zvláštní vrcholy vidím...pozdravuj..a víš jak se říká řízku s chlebem...chlebořízek viz. Rendy/Hliníkové pouzdro na svačinu/ nádherná povídka..Hezký víkend.
23.09.2005 09:45:00 | Hančí