Komisař žraločích žáber
Anotace: zrádné moře
Sbírka:
Příroda
Komisař žraločích žáber
Tam v zátoce za skalou
Plavčík svůj region zhlíží
Náhle výkřiky klid protnou
Žraloci se blíží!!
Všichni z vody ven
Se derou…
Bojí se o nohy !
Tak prchnou…
Hošík malý z vody nespěchá
Pomalu brouzdá se
V písku hrady staví
Sestřička mu pomáhá…
Zachraňte děti nevidomé!
Zachraňte děti nevidomé!
Daleko od domova
U moře poprvé!
Plavčík bere do rukou
osud jejích
halapartnou vládne
zasáhne břích lačných ryb
Tak nakonec vše dobře skončí
O maso rozdělí se
Hošíček staví hrady dál
Sestřička mu pomáhá…
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, DeathStar
Komentáře (2)
Komentujících (2)