Na svatého Jana
Ať země dýchá volně jak kdysi,
prostá je špíny a láskou čiší,
prameny řek jsou průzračné,
přeji si noci zázračné,
ať láska k matce i otci vzrůstá,
ať naše srdce nebývaj pustá.
Vstávejte děti, není už čas,
pomozte zachránit matčinu tvář,
nenechte temnotě ovládnout svět,
ať se teď naplní těchto pár vět!
Přečteno 365x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, labuť, Bíša, Iva Borecká, 6thSun, NikitaNikaT., Nút
Komentáře (3)
Komentujících (3)