Proč tak smutně Krtičko?
A žádná "poslední"! Max. se dá říct - pro tento rok končíme.
25.09.2005 11:03:00 | Mourek
včera jsem se narodil, zítra umřu ... co je dnes ? ... tahle báseň ve mě neutkvěla jako grilovací mejdan, ale trochu jinak ...
24.09.2005 13:07:00 | Koci
Miluji vůňi roztopeného grilu, všech dobrot na roštu i atmosféru pospolitosti, dobrého vínečka na stole a rozhovoru kde slůvka klidně a hladce plynou. Je mi smutno, když vím, že teď bude, v nejlepším případě do konce března klid.
Básnička je moc hezká a krásně voní vším výše popsaným
Ahojky
23.09.2005 20:52:00 | risik